kleurlenzen op sterkte

Kleurlenzen op sterkte

Draag jij al lenzen of ga je binnenkort lenzen dragen omdat je je bril zat bent? Denk er dan eens aan om kleurlenzen te bestellen i.p.v. gewone lenzen. Het is namelijk hartstikke leuk om de kleur van je ogen eens in de zoveel tijd te veranderen. Het dragen van kleurlenzen is trouwens voor de meeste personen mogelijk, dit komt omdat er kleurlenzen zonder sterkte en kleurlenzen op sterkte te bestellen zijn. De kleurlenzen met sterkte zijn verkrijgbaar in zowel plus als min sterkte. Heb je een cilinder in je gewone lenzen dan kun je helaas niet overstappen op kleurlenzen omdat er nog geen kleurlenzen met een cilinder worden gemaakt.

De meeste hebben het niet eens in de gaten dat er ook kleurlenzen op sterkte op de markt zijn. Maar er zijn de meest mooie kleuren te bestellen zoals, bruin, blauw, grijs, groen en er zijn zelfs kleurlenzen met of zonder sterkte te bestellen in de kleur violet.

Er zijn kleurlenzen van verschillende kwaliteit te koop, het ene merk ziet er natuurlijker uit dan het andere. Vaak zien de kleurlenzen zonder sterkte en de kleurlenzen met sterkte die een dichte print hebben er nogal nep uit. Je moet juist die kleurlenzen bestellen die een print hebben die niet helemaal dicht zit en zich mengt met je eigen oogkleur want deze kleurlenzen ogen veel natuurlijker. Je wilt toch ook dat andere de opmerking naar je maken dat je zo'n mooie kleur ogen hebt en niet dat ze denken o jee wat een nep kleurlenzen heeft die in.

Kleurlenzen bestellen

Wil je kleurlenzen bestellen doe dat dan van goede kwaliteit en het liefst in de vorm van maandlenzen. Er worden ook jaar kleurlenzen aangeboden echter worden deze afgeraden i.v.m. de hygiëne. Gekleurde maandlenzen zijn veel hygiënischer dan jaarlenzen, omdat je ze naar 30 dagen vervangt voor een nieuw paar en hierdoor heb je dus minder kans op oogproblemen.

Het enige wat je extra mee moet bestellen als je kleurlenzen besteld is een fles lenzenvloeistof en een lenshoudertje. Het beste kun je kiezen voor een alles in één lenzenvloeistof want in deze lenzenvloeistof kun je je kleurlenzen bewaren en de lenzenvloeistof zal ook je kleurlenzen reinigen en desinfecteren.